Bio hrana je vir zdravja

bio sadjeBiohrana je hrana polnega okusa, je naravna, ekološko pridelana, kar pomeni brez pesticidov in ostalih kemikalij.

Biohrana raste naravno, ni umetno pospeševana, zato je precej bolj hranilna, kar se odraža v večji vsebnosti antioksidantov ter vitaminov in mineralov. Z biohrano v svoje telo vnašamo vir zdravja, ki pa ga je potrebno potem negovati in krepiti tudi z zdravim načinom življenja. Z gibanjem, čim več prostega časa preživeti na svežem zraku, z zdravim načinom razmišljanja …

Da je bio hrana vir zdravja, povedo številne raziskave znanstvenikov, ki so potrdili, da biohrana podaljšuje življenje, saj imajo naše celice tako na voljo več hranilnega in energijskega bogastva za obnavljanje in rast ter obrambo pred strupi in škodljivimi bakterijami.

Bio hrana naj tako ne bo samo alternativa v vašem življenju, temveč zase in za svoje zdravje poskrbite že sedaj, ko ste zdravi in pri močeh. Tudi če je biohrana nekoliko dražja, se vam bo investicija v zdravje zagotovo obrestovala na dolgi rok, saj boste v telo vnašali zdrav in naraven vir vitaminov in energije, ki jo zaužijemo z ekološko pridelano biohrano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *